Professional and College Basketball Forums banner
281 - 300 of 522 Posts
Binghamton będzie potrzebować wszelkiej pomocy, jaką mogą uzyskać, z tym, co stracą i nie chcę sugerować, że Ellison nie mógłby pomóc, jestem pewien, że może, ale jest coś nieco niekonwencjonalnego w sposobie, w jaki się porusza. Znowu, nic przeciwko niemu. Z pewnością wziąłbym go do drużyny zamiast niektórych obecnych Bearcats, nie wiedząc nic innego, poza obejrzeniem tego filmu.

#HeardFrom Vermont: Toby Harris, 6-8 F, Brandeis. 1 rok do gry. Toby Harris - 2024-25 - Men's Basketball - Brandeis University

Powinni mu natychmiast zaoferować. Ma wszystkie narzędzia do gry w ataku 5 na 5. Ma wzrost, potrafi rzucać za 3 punkty i jest całkiem swobodny w prowadzeniu piłki. Jedynym zmartwieniem jest to, że jeśli chce grać bliżej domu, możemy nie być w stanie zaoferować mu wystarczająco dużo, aby zatrzymać go w Nowej Anglii.

Powinni mu natychmiast złożyć ofertę. Ma wszystkie narzędzia do gry w ataku 5 na 5. Ma wzrost, potrafi rzucać za 3 punkty i jest całkiem dobrze radzi sobie z prowadzeniem piłki. Jedynym zmartwieniem jest to, czy chce grać bliżej domu, wtedy możemy nie być w stanie zaoferować mu wystarczająco dużo, aby zatrzymać go w Nowej Anglii.
CO?!?! NIENAWIDZISZ ataku pięciu na pięciu!!! Chcesz, żeby UVM pozyskało więcej zawodników, żeby nadal go stosować? Szokujące! ;)

Ale zgadzam się, wygląda na to, że świetnie pasuje do UVM. Musimy zdobyć więcej pieniędzy w naszym funduszu NIL!!!

CO?!?!? Nienawidzisz ofensywy pięciu na pięciu!!! Chcesz, żeby UVM pozyskało więcej zawodników, aby nadal ją prowadzić? Szokujące! ;)

Ale zgadzam się, że wydaje się świetnie pasować do UVM. Musimy zdobyć więcej pieniędzy w naszym funduszu NIL!!!
Bardzo chciałbym wiedzieć, czy jacyś rekrutowani byli ostatnio w UVM, aby sprawdzić program. Czy są jakieś spostrzeżenia?

CO?!?!? NIENAWIDZISZ ofensywy z pięcioma zawodnikami na obwodzie!!! Chcesz, żeby UVM pozyskało więcej zawodników, żeby nadal ją stosować? Szokujące! ;)

Ale zgadzam się, że wydaje się świetnie pasować do UVM. Musimy zdobyć więcej pieniędzy do naszego funduszu NIL!!!
Nienawidzę tego, ale jestem też realistą. Jeśli zamierzają to stosować, potrzebują odpowiedniego talentu i on nim jest.

Czekam na jakieś wiadomości od Binga, ale na podstawie ostatnich kilku lat myślę, że są zadowoleni z czekania, aż portal transferowy naprawdę się otworzy, gdy sezony większej liczby drużyn oficjalnie się zakończą, a zawodnicy ogłoszą swoją wolną agencję.

281 - 300 of 522 Posts